Rohan Poldervaart

Met grote liefde en passie voor piano & koorzang begint Rohan zijn carrière als koordirigent in 2004. Na zijn afstuderen aan HKU Docent Muziek besluit hij zich te specialiseren in Ritmische Koormuziek. Hij voltooit zijn master & solist (post-master) aan de Koninklijke Academie van Aalborg (DK) in 2019.

‘Vernieuwende Koorleiding’ staat voor a capella zang, vocale (groeps)improvisatie, kringzang, ingestudeerde muziek en de methodiek om te streven naar het hoogste artistieke niveau. Met zijn bescheiden aanwezigheid, communicatieve en muzikale vaardigheden is Rohan een ervaren en inspirerende docent en muzikant.

“Het meest fascinerende element van muziek en zang in het algemeen is het onderdeel teambuilding.” Rohan werkt internationaal (BE, DE, FIN, DK, China) als coach en trainer voor muziekdocenten en dirigenten. Daarnaast is hij dirigent en artistiek leider bij “The Amsterdam Vocals”.

Hij doceert aan het HKU Conservatorium (minor Gospel), Codarts (Vocal Leadership) Rotterdam en ArtEZ Zwolle (Koorleiding).