Dirigentencafé

voor Koorleiders- en dirigenten van Utrechtse koren

Op 24 juni organiseren ZIMIHC en de Dirigentenwerkplaats Utrecht weer een Dirigentencafé voor koordirigenten die een koor in Utrecht en omgeving dirigeren. Een dirigentencafé is een bijeenkomst waar je als dirigenten of vocal leader je collega’s leert kennen en ervaringen uitwisselt op een ongedwongen manier.

Onderwerp: Tarieventool Platform ACCT
We gaan met elkaar in gesprek over een tool die is ontwikkeld om meer grondslag te kunnen geven aan de vaststelling van je honorarium. Het kan je helpen bij je onderhandelingen te wijzen op deze tool. De tool is tot stand gekomen met medewerking van Koornetwerk Nederland, zie Handreiking Tarieventool Kunstprofessionals Cultuureducatie en Amateurkunst november2023

Ruben Timmer van ZIMIHC en Hans Noijens van de Dirigentenwerkplaats Utrecht zijn de gespreksleiders; de bijeenkomst vindt plaats bij ZIMIHC, Theater Wittevrouwen en is gratis. Om 09.45 staat de koffie klaar. Meld je svp aan uiterlijk 10 november! (op het inschrijfformulier hoef je de laatste twee velden, “Muzikale achtergrond” en “Motivatie”, niet in te vullen)

Het volgende dirigentencafé zal zijn op maandag 4 november: noteer vast in je agenda!

Praktische informatie

datum en tijdmaandag 24 juni, 10.00-12.00, daarna nazit voor wie tijd heeft
LocatieUtrecht, ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht
gespreksleidersRuben Timmer, Hans Noijens
Prijsgratis

Aanmelden

24 jun 24 - 24 jun 24
Dirigentencafé