Dirigentencafé

voor Koorleiders- en dirigenten van Utrechtse koren

Op 7 juni organiseren ZIMIHC en de Dirigentenwerkplaats Utrecht een Dirigentencafé voor koordirigenten die een koor in Utrecht dirigeren. We zien dat ook als een vervolg van Leading Voices 2022, het evenement waarbij veel dirigenten elkaar in Utrecht ontmoetten. Sinds die tijd is er weer vele veranderd en we zijn benieuwd naar hoe het met jou en je koor/koren gaat. De volgende vragen staan centraal:

  • Elkaar te leren kennen en te weten waar iedereen mee bezig is: wat gaat goed en wat kan beter?
  • Met elkaar na te denken over hoe de koorcultuur in Utrecht nog versterkt kan worden
  • Je te informeren over enkele laagdrempelige subsidie-regelingen

Liesbeth van Droffelaar, senior beleidsadviseur Cultuur van de gemeente Utrecht sluit aan bij het gesprek. De gemeente gaat in de zomer aan de slag met de uitvoeringsnota voor Cultuurbeleid (2025-2028) en haalt op verschillende plaatsen input op. Dit is een mooie gelegenheid om ook met elkaar na te denken wat er in Utrecht nog anders en misschien ook beter kan. Het is ook een mooie kans om aan Liesbeth te vragen wat de gemeente Utrecht voor koren en koordirigenten betekent en in de toekomst misschien nog meer kan betekenen.
Ruben Timmer van ZIMIHC en Hans Noijens van de Dirigentenwerkplaats Utrecht zijn de gespreksleiders; de bijeenkomst vindt plaats bij ZIMIHC, Theater Wittevrouwen en is gratis. Om 09.45 staat de koffie klaar. Meld je svp aan voor 1 juni! (op het inschrijfformulier hoef je de laatste twee velden, “Muzikale achtergrond” en “Motivatie”, niet in te vullen)

Praktische informatie

datum en tijdWoensdag 7 juni 10.00-12.00
LocatieUtrecht, ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht
gespreksleidersRuben Timmer, Hans Noijens
Prijsgratis

Aanmelden

07 jun 23 - 07 jun 23
Dirigentencafé