Open Dag 10 juni

Op de Open Dag kun je een kijkje nemen bij de Dirigentenwerkplaats Utrecht en zelf zien en ervaren hoe we er lesgeven, welke dirigenten er les nemen en met welke docenten.

Op deze vrijdag (de vrijdag is de lesdag voor de doorlopende cursussen en opleidingen) maak je kennis met de verschillende niveaus van MDO-II, MDO-I en Basiscursus waar je vanaf september aan kunt deelnemen. Je neemt een kijkje in de lessen en in het gezamenlijk practicum, maakt kennis met docenten en krijgt een les slagtechniek.
Daarnaast is er natuurlijk volop gelegenheid voor vragen en te onderzoeken hoe een cursus of opleiding kan aansluiten bij jouw niveau en wensen. Ook over de ateliers, Oriëntatiecursus, Basiscursus Vocal Pop & Jazz en andere activiteiten voor het volgende lesseizoen kunnen we je alles vertellen.

Als je eigenlijk al weet dat je in september wilt beginnen, kun je na afloop, vanaf 14.45 uur, meteen een intake-gesprek / toelating doen. Geef dat dan aan op het inschrijfformulier bij “motivatie en ambitie”!

Programma
10.30 Ontvangst
11.00 Practicum
11.45 Pauze
12.15 Bijwonen Basiscursus òf MDO-I/II (naar keuze)
13.00 Pauze
13.15 Slagtechniek
14.30 Einde
14.45 Mogelijkheid voor intake-gesprek / toelating

Inschrijven voor de Open Dag is gratis en kan tot uiterlijk 7 juni.

Aanmelden

10 jun 22 - 10 jun 22
Open Dag 10 juni