Atelier Baltische Koormuziek

In het atelier Baltische Koormuziek ga je met de uit Letland afkomstige maar al geruime tijd in Nederland werkende Krista Audere twee dagen aan de slag met koormuziek uit de Baltische staten. Componisten uit Estland, Letland en Lithouwen bouwen voort op een rijke koortraditie en de laatste decennia is er veel mooi, goed en toegankelijk repertoire beschikbaar gekomen. In dit atelier maak je kennis met een staalkaart van dat repertoire.

Repertoire

Arvo Pärt – And I heard a voice
Vytautas Miskinis – Cantate Domino
Erik Esenvalds – Magnificat
Pauls Dambis – Sea Songs, nr.1 Puti, puti, veja, mate
Arijs Skepasts – Es gulu gulu
Paulus Bucenus – Converte Domine

Inschrijving als actieve deelnemer kan helaas niet meer, het atelier is vol. Ook het koor is bijna compleet; er is alleen nog plaats voor twee tenoren.

Deelname als hospitant of koorzanger

Ook als je zelf wel een koor dirigeert, maar graag een keer toekijkt, is het Atelier perfect voor je.  Als hospitant zing je natuurlijk wel mee in het koor om te ervaren hoe je collega’s het doen!  

Wil je als koorzanger meer te weten komen over koordirectie, over de docent of over het repertoire, dan biedt het atelier je daarvoor een prachtige kans. Je ziet hoe koordirigenten in opleiding les krijgen van een topdocent en je krijgt zelf ook nog eens de gelegenheid om te ervaren hoe het is om onder deze docent te zingen in de demonstratiesessies. Kortom: een interessant en leuk weekend met veel zingen onder verschillende dirigenten en een topdocent!

Als je als koorzanger of hospitant deelneemt, wordt er van je verwacht dat je het repertoire kent op de eerste lesdag.

Praktische Informatie

StartVrijdag 28 januari 2022
Data & tijdenVrijdag 28 januari (19.30-22.00) en zaterdag 29 januari 2022 (10.00-16.30)
LocatieDomplein 4, Utrecht
DocentenKrista Audere
Prijs€120 actieve deelnemers |€ 15 hospitanten/ koorzangers

Aanmelden

28 jan 22 - 29 jan 22
Atelier Baltische Koormuziek